“Zambiya Bağımsızlık Günü” LAÜ’de kutlandı

zambiya

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Merkezi ile Uluslararası Öğrenci Kulübü tarafından LAÜ’de eğitim gören Zambiyalı öğrenciler için “Zambiya Bağımsızlık Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

Zambiyalı öğrenciler ulusal günlerini coşku ile kutladılar

LAÜ Rauf Raif Denktaş Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte, Zambiya’nın kültürel ve coğrafi  özelliklerinin anlatıldığı çeşitli video ve film gösterileri yer aldı. Ayrıca gecede, Zambiya geleneksel yemekleri ile yöresel kıyafetleri tanıtıldı. Ülkelerine özgü dansları sergileyen ve şarkılar söyleyen  Zambiyalı öğrenciler ulusal günlerini coşku ile kutladılar.

Zambiya gecesinde farklı kültürler kaynaştı

Zambiya Bağımsızlık Günü’nde biraraya gelmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, farklı kültürlerden öğrenci arkadaşlarıyla kültür paylaşımının yanında tanışma ve kaynaşma fırsatı yakaladılar.